BIOGRAFIE VAN DUO TOPPIE!

Duo TOPPIE is actief vanaf 2004 in het zalencircuit. Beide muzikanten hebben ieder al een heel muzikantenverleden, waar ze best trots op zijn. Maar soms ben je toe aan iets nieuws en daar is dit schitterende concept uit voort gekomen. Een concept dat werkt, voor welk FEEST dan ook. Met het opzetten van het repertoire is werkelijk aan iedereen gedacht, jong & oud komt aan bod. Vandaar dat ze dan ook de ene dag een gezellige bruiloft kunnen entertainen, en de dag erop een feesttent! Niets is deze jongens te dol.

Duo TOPPIE is een veelzijdig orkest en voor hun staat kwaliteit voorop! Alles moet dus in orde zijn en ze maken tijdens optredens gebruik van professionele apparatuur, inclusief een moderne lichtshow met decor. Duo TOPPIE klinkt dan ook als een eigentijdse voltallige band, met een zeer gevarieerd repertoire, inclusief de actuele nummers uit de hitlijsten.

Duo TOPPIE vindt het belangrijk dat iedereen het gezellig heeft op uw FEEST en is dan ook zeer interactief met het publiek bezig. De optredens zitten vol entertainment, wat het optreden net dat tintje meer geeft en zorgt dat Duo TOPPIE zich onderscheidt van andere orkesten.

Duo TOPPIE is overal in te zetten: bruiloften, feesttenten, personeelsfeesten, kermissen, campings etc...Wij zorgen ervoor dat uw FEEST meer dan geslaagd is!

Duo Toppie gegarandeerd TOP FEEST!

Mogelijkheden Duo TOPPIE!
Referenties Duo TOPPIE!